Minskad oljeförbrukning ger stora besparingar!

Med Energi Perssons Rökgaskylare sänks oljeförbrukningen rejält, även vid välutrustade och vältrimmade anläggningar. Att ta vara på värmen i rökgaserna är ett enkelt och effektivt sätt att minska uppvärmningskostnaderna.

Energi Persson AB har under många år installerat rökgaskylare för pannanläggningar frn 100kW och uppåt.

Energi Perssons Rökgaskylare för olje-, gas- och biobränsleeldade anläggningar är en helt igenom svensk produkt. Konstruktionen har utvecklats och testats under lång tid. Således är den väl beprövad och i dagsläget finns det 80 igångsatta anläggningar.
Med andra ord - en riktig rökgaskylare för tuffa miljöer. Svensktillverkad i syrafast stål och godkänd för drifttyck på 9 bar.

Under länken fakta finner ni en mer detaljerad beskrivning av produkten, med detta underlag kan ni också göra en beräkning av den kostnadsbesparing en Rökgaskylare skulle innebära för er. Vill ni ladda ner en broschyr eller ritning så är det också möjligt via filarkivet.

 

 

Lättskött!
Energi Persson AB´s Rökgaskylare behöver ej någon speciell tillsyn. Några gånger om året (speciellt vinterhalvåret) behövs kontroll av neutraliseringsfacket, att det är fyllt och att slamkärlet är tömt. Dessa uppgifter kan med fördel anförtros sotarkåren som ändock är på plats.
Rökgasfläkten är lättåtkommlig för inspektion och rengöring.

Se under länken fakta för kompletterande information och tveka inte att kontakta oss vid offerter eller för allmän information.

God läsning mvh Energi Persson AB.